Kids

Unit 2

Welkom op het gedeelte van unit 2. De leerkracht zal hier regelmatig nieuws en foto's plaatsen. Zo kunt u toch af en toe eens een kijkje in de klas krijgen.

BERICHTEN

22 nov 2017 - Aan het werk in de klas!
Preview foto In groep 3 werken de kinderen regelmatig aan hun eigen tafel.  Lezen, rekenen, schrijven worden spelenderwijs geoefend zodat ze steeds een stapje vooruit gaan! Ga zo door jongens en meisjes.

22 nov 2017 - Gym bij meester Jasper!
Preview foto De gymlessen op dinsdag en vrijdag bij meester Jasper zijn altijd superleuk! Klimmen, klauteren, zwaaien, schommelen, tikspelen, stoeien, met elkaar omgaan, winnen en verliezen. Veel leermomenten voor de kinderen.

22 nov 2017 - lezen maandagmorgen!
Preview foto Elke maandagmorgen helpen vaders en moeders met het lezen in de groep! Ouders, heel hartelijk dank!

21 nov 2017 - Tekeningen
Preview foto We hebben het in de groep over verschillende geloven gehad. Daarbij hebben we het ook gehad over bidden. En tekenen n.a.v. bijbelverhalen. Op de foto een kunstwerk van een leerling. 

13 sep 2017 - Je hoort erbij weken
Preview foto We werken deze weken aan het thema je hoort erbij! We geven elkaar complimenten, vertellen waar we goed in zijn. Bedenken samen wat we nodig hebben om er een fijn jaar van te maken. 

 

Om een hechte groep te worden, doen we veel samenwerkingsoefeningen. Dit is super leuk, maar soms ook best lastig. 


07 sep 2017 - Kennismakingsdagen
De eerste 2 kennismakingsdagen zijn vlot gegaan! Alles is nog nieuw voor de kinderen maar dat went snel. We hebben al gerekend, gewerkt rondom de woorden "ik" en "maan", gegymd en we zijn maandag van start gegaan met een spelcircuit met alle kinderen samen van de hele school. Kortom, de kinderen zijn lekker bezig geweest. Binnenkort hopen we u meer te vertellen over hoe we werken in unit 2! Welkom.